Skip to content

Kuka?

Olen Dare Talvitie. Pienenä halusin tieteiskirjailijaksi. Tämä pätee edelleen. Päivätyönäni olen IT-byrokraatti yliopistolla, mutta kun ilta koittaa, puen ylleni naamion ja viitan ja suojelen maailmankaikkeutta kirjoittamalla omituisia juttuja.

Suomenkielinen esikoisromaanini, Epäsoinnun periaatteet, on uuskummatarina luvattomasta tunkeutumisesta, akateemisesta anarkismista, ja möröstä kellarissa. Se ilmestyi syyskuussa 2015 Myllylahti-kustantamolta. Toinen romaanini, Pimeyttä tappavampi, on luolaharrastuksen maailmaan sijoittuva jännityskertomus, jonka omakustansin joulukuussa 2016.

Olen vaikea ihminen, ja kierrän kaukaa sosiaalimedian muurien takaiset saarekkeet. Niinpä minua ei löydä (ainakaan kovin aktiivisesti) Facebookista, Twitteristä, Google+:sta tai Ellosta. (Diasporasta voisi, mutta olen ollut liian laiska käyttämään tiliäni palvelussa.)

Sähköpostia voi lähettää osoiteella dare ät luolaseura piste fi. Lisäksi erraattisia päivityksiä voi lukea tent-protokollan päällä toimivasta mikroblogipalvelusta osoitteesta https://dare.cupcake.is/ mastodon-palvelusta osoitteesta https://olifantje.net/@dare (tosin tämä muuttunee heti kun saan pystytettyä ihan ikioman mastodon-instanssin, joka aivan varmasti tapahtuu ihan kohta joo).

Mielipiteet näillä sivuilla eivät edusta kustantajan tai työnantajan mielipiteitä. Vielä.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *