Skip to content

Kuka?

Olen Dare Talvitie. Pienenä halusin tieteiskirjailijaksi. Tämä pätee edelleen. Päivätyönäni olen äkäinen IT-vahtimestari, mutta kun ilta koittaa, puen ylleni naamion ja viitan ja suojelen maailmankaikkeutta kirjoittamalla omituisia juttuja.

Suomenkielinen esikoisromaanini, Epäsoinnun periaatteet, on uuskummatarina luvattomasta tunkeutumisesta, akateemisesta anarkismista, ja möröstä kellarissa. Se ilmestyi syyskuussa 2015 Myllylahti-kustantamolta. Toinen romaanini, Pimeyttä tappavampi, on luolaharrastuksen maailmaan sijoittuva jännityskertomus, jonka omakustansin joulukuussa 2016. Kolmas romaani, okkulttinen dekkari Valkea liekki, ilmestyi Kuoriaiskirjoilta lokakuussa 2018, ja sen jatko-osa Turun valtias Nysalor-kustannukselta lokakuussa 2021.

Olen vaikea ihminen, ja kierrän kaukaa sosiaalimedian muurien takaiset saarekkeet. Niinpä minua ei löydä (ainakaan kovin aktiivisesti) Facebookista, Twitteristä, Google+:sta tai Ellosta. (Diasporasta voisi, mutta olen ollut liian laiska käyttämään tiliäni palvelussa.)

Sähköpostia voi lähettää osoiteella dare ät luolaseura piste fi. Lisäksi erraattisia päivityksiä voi lukea mastodon-palvelusta osoitteesta https://kamu.social/@dare (tosin tämä muuttunee heti kun saan pystytettyä ihan ikioman mastodon-instanssin, joka aivan varmasti tapahtuu ihan kohta joo). Testimielessä heitin mastodon-feedin jopa näkymään vasemman laidan valikkoon.

Mielipiteet näillä sivuilla eivät edusta kustantajan tai työnantajan mielipiteitä. Vielä.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.