Skip to content

Nysalor-kirjojen monijulkkarit Turussa la 2.10.

Dare Talvitien Turun valtias sekä Juha Jyrkkään Tiikerin silmät -teosten, sekä mahdollisesti vielä varmistuvien muidenkin teosten, yhteisjulkkarit järjestetään Turussa 2.10. 2021.

AIKA: Lauantai 2.10. 2021 klo 19 alkaen

PAIKKA: Turku, Panimoravintola Koulu, Eerikinkatu 18, noin sata metriä Kauppatorilta. Tila on kohtalaisen esteetön (aivan ajantasaista tietoa en löytänyt, mutta jo 2014 raportoitiin, että ongelmana on lähinnä painava ja ei-automaattinen ulko-ovi.)

MITÄ: Nysalor-kustannus julkistaa useita kirjoja yhtä aikaa Turun kirjamessujen yhteydessä 2.10.2021 kello 19–21 Panimoravintola Koulun yläkerrassa, josta on varattu tila kahdeksi tunniksi vain julkkarivieraille. Julkistettavat kirjat täsmentyvät vielä, mutta ainakin esillä ovat Dare Talvitien monenlaista magiaa sisältävä Turun valtias (jatkoa romaanille Valkea liekki) ja Juha Jyrkkään toimintatrilleri Tiikerin silmät.

Nysalor-kustannus tarjoaa alkumaljan. Tarjoilun vuoksi toivotaan mahdollisimman nopeaa ilmoittautumista FB-tapahtumassa, jos olet tulossa mukaan. Maljan nostamisen lisäksi tarjolla on kirjailijoiden lyhyitä haastatteluja, kirjamyyntiä (julkkarihintaan) ja tilaisuus jutella kirjailijoiden kanssa. Julkkariajan päätyttyä iltaa voi jatkaa muualla Koulussa.

MUUTA: Julkkareista on myös Facebook-tapahtuma, jos moista palvelua käyttää. Kuitenkin myös muut kuin somejättiläisen uhrit ovat tervetulleita!