Skip to content

Kuoriaiskirjojen tuplajulkaisubileet Turussa la 6.10.

Dare Talvitien Valkean liekin ja Shimo Suntilan Kirja tulee kirjan luo -teoksen yhteisjulkkarit järjestetään Turussa 6.10.

AIKA: Lauantai 6.10. 2018 klo 20 alkaen

PAIKKA: Talo on vanha keltainen armeijan puurakennus Sirkkalan kasarmilla (Turku, Sirkkalankadun ja Lemminkäisenkadun kulma) ja tunnetaan nimellä Mimesis eli Keltainen talo. (Oikeaa katuosoitetta talolle en löytänyt. Kuulemma rakennus ei ole saavutettavissa pyörätuolilla ovella olevien portaiden vuoksi, mutta tämä tarkoittaa, että liikuntarajoitteettomilla on velvollisuus auttaa liikuntarajoitteisia. WC on aika pieni koppi, mistä pahoittelut.)

MITÄ: Tule juhlistamaan kahden kirjan julkkareita! Kuoriaiskirjoilta ilmestyy Turkuun sijoittuva Dare Talvitien okkulttinen dekkari Valkea liekki ja Shimo Suntilan Bibliofiili-tarinoiden kokoelma Kirja tulee kirjan luo. Tapahtumaa isännöi Turun yliopiston kotimaisen kirjallisuuden opiskelijoiden järjestö Muusa ry.

Paikalla on kaupan kumpaakin kirjaa (käteisellä), signeeraukset saa kaupan päälle! Luvassa on myös pienimuotoista tarjoilua, joskin kannattaa varautua omilla juomilla.

Paikka on keltainen puutalo Mimesis Sirkkalan kasarmilla aivan Sirkkalankadun ja Lemminkäisenkadun kulmassa. Julkkarit alkavat klo 20, Muusan kirjamessubileet jo hieman aiemmin.

MUUTA: Jossain Facebookin uumenissa lienee tästä tilaisuudesta tehty tapahtuma, johon lauma raivokkaita hyökkäysoravia lähettelee kutsuja. Mutta koska kaikki eivät ole Facebookin uhreja, kutsun ihmisiä myös tätä kautta. Kutsu on avec, yhdelle tai useammalle avecille.