Skip to content

Turun valtias saapuu!

Kari Spiegelbergin ja kavereiden omituiset seikkailut jatkuvat! Näkymätön piiri 2 on nimeltään Turun valtias, ja sen kustantaa Nysalor-kustannus. Sen pitäisi ilmestyä suunnilleen kuukauden kuluttua sekä paperipainoksena että e-kirjana, hyvällä onnella Turun kirjamessuille.

Kirja on taitettu ja menee painoon aivan näillä hetkillä. Kansikuvastakin on pieni vilaus!

Kannen taiteilija on Arren Zherbin, ja hänen kädenjälkensä tavoittaa erinomaisesti kirjan huolestuttavan tunnelman.

Kuten Valkea liekki, myös Turun valtias on urbaanifantasiaa okkulttisessa Turussa. Se jatkaa Valkean liekin tapahtumia, mutta ajatuksenani näissä teoksissa on, että jokaisen kirjan pitää kyetä seisomaan myös omilla jaloillaan ja toimia myös lukijalle, joka ei ole lukenut aiempaa tarinaa. Jos se oli mahdollista nuoruuteni Ryhmä X -sarjiksissa, sen pitää olla mahdollista myös okkulttisissa jännäreissä.

Kirjan ilmestyessä tavoitteena on järjestää jonkinlaiset julkaisubileet Turussa, mutta en vielä tiedä, mitä sellaiset näinä outoina aikoina tarkoittavat. Toivottavasti ihan fyysistä kokoontumista, koska kuten kaikki muutkin, olen korviani myöten täynnä zoom-palavereja.

Julkaisupäivä, kokonainen kansi ja luultavasti näytelukukin ilmestyvät tänne piakkoin.

Published insuomi

2 Comments

  1. Sanna

    Jeeeeee! Oon niin odottanut toista osaa, koska eka osa oli hyvin viihdyttävä. Toki “ehehee, tiedän ton hahmon” näkövinkkelistä myös.

  2. Dare Dare

    Toka osa on toivottavasti vielä ekaakin viihdyttävämpi. Valitettavasti Johannan paluuta joudutaan odottamaan kolmanteen osaan, jota alan varmaan tosissani kirjoitella joskus marraskuussa.

Comments are closed.