Skip to content

Turkulainen okkultisti työssään

Näkymätön piiri 1 on nyt kulkenut editointiprosessin läpi. Sen nimeksi tuli Valkea liekki, ja se on menossa painoon aivan näillä hetkillä. Sillä on makee kansikuvakin!

Takakansi kertoo romaanista seuraavaa:

“Turku, Suomen magian epävakaa keskus, kaupunki maailmojen rajalla. Vuosikymmenten ajan voimatasapainoa ovat horjuttaneet korkeintaan varomattomat harrastelijat. Mutta kun Vartiovuorenmäellä sattuu yliluonnollinen kuolemantapaus, rauha alkaa järkkyä.

Vanhan maagikkosuvun tuhlaajapoika Kari Spiegelberg palaa maailmalta kotikaupunkiinsa ja päätyy selvittämään tapausta. Mysteerin taustalta paljastuu iso ja ruma kuvio. Sen ytimessä on salaperäinen Valkea liekki, johon yksi jos toinenkin polttaa näppinsä. Ruumiita tulee lisää, ammoiset sopimukset rakoilevat. Kari huomaa sotkeutuneensa mutkikkaaseen valtapeliin, jonka nappulat syödään armotta.

Valkea liekki avaa Dare Talvitien sarjan Näkymätön piiri – okkulttista dekkaria Suomen Turussa!”

Muina kuulumisina, editointikierros oli jokseenkin hektinen. Olisi varmaan rentoa tehdä koko prosessi puolessatoista kuukaudessa, jos se olisi esim. päivätyöni, mutta editoidessani olin samanaikaisesti viettämässä neljän viikon reipasta telttailulomaa eksoottisissa paikoissa ympäri Keski-Eurooppaa. Onneksi kanssamatkailijani suhtautuivat suopeasti siihen, että aivan joka päivä en voinut lähteä vuorille tai maan alle kun minulla oli liian kiire murhata kullannuppujani ja oikoa kustannustoimittajan osoittamia loogisia virheitä.

Lisää detaljeita julkaisusta seuraa lähitulevaisuudessa.

Published insuomi